Openingsactie: Vergeet-me-nietjes nu beschikbaar!

Begin 2023 deed ik mee aan de challenge van Joy Jen Studios om in de dagen van januari 30 landschappen te tekenen of schilderen. Voor een uitdaging ben ik altijd wel te porren dus ik schreef me in en ging elke dag even een zitten om te schilderen. Soms had ik maar 5 minuten om iets op papier te zetten en andere keren was er een uur voorbij voordat ik het doorhad.

Welke is jou favoriet?

Het leukst van dit soort uitdagingen vind ik dat je geforceerd wordt om je verwachtingen te verlagen. Het is al mooi meegenomen als je eventjes een kwartiertje tijd hebt gevonden om te schilderen, dus je kan geen meesterwerken van jezelf verwachten. Veel probeersels zullen dan ook ‘mislukken’ in je ogen maar als je achteraf terugkijkt zijn er ook altijd een paar grote verassingen waar je veel inspiratie uit haalt.